Grip op Verandervermogen

Wat organisatie verandervermogen precies is en hoe je het kunt sturen is het makkelijkst uit te leggen door middel van praktijkvoorbeelden en een casus. In een workshop van een dagdeel worden deelnemers bewust gemaakt van het belang van een goed verandervermogen.

Workshop: Grip op Verandervermogen

Dit is een korte, interactieve workshop, voor managers, HR-managers, projectleiders en programmamanagers die betrokken zijn bij verandertrajecten en innovaties en/of die meer willen weten van het organisatie verandervermogen. Tijdens de bijeenkomst leren deelnemers van elkaar en van de praktijk.

Ook kan de workshop worden ingezet voor transitiemanagers en directeuren om draagvlak te krijgen voor investeringen in duurzaam verandervermogen. Door middel van aansprekende praktijkvoorbeelden en een casus leren deelnemers wat verandervermogen is, wat de impact daarvan is en leren ze hoe je kunt sturen op verandervermogen.

Workshop: Grip op Verandervermogen

Heb je interesse in de workshop “Grip op Verandervermogen” of zou je je graag willen inschrijven, neem dan contact met ons op.