Grip op eigen Verandervermogen

In de workshop “Grip op Eigen Verandervermogen” gaan deelnemers aan de slag met een casus uit de eigen organisatie. De eendaagse bijeenkomst is vooral interessant voor organisaties die nog een stap verder willen gaan en direct werkbare resultaten willen zien.

Workshop: Grip op eigen Verandervermogen

Voor organisaties die een stap verder willen gaan omdat ze direct werkbare resultaten willen zien, is er de eendaagse workshop “Grip op Eigen Verandervermogen”.

Aan de hand van een concrete casus uit de eigen organisatie wordt het verandervermogen behandeld. Het voordeel is dat zo niet alleen de impact inzichtelijk wordt, maar dat er ook direct wordt gewerkt aan het eigen organisatie verandervermogen. Zo wordt snel duidelijk wat het is en hoe je het kunt sturen.

Deze workshop is vooral gericht voor een managementteam, change- en programmamanagers, projectleiders en andere medewerkers die een sleutelrol hebben bij een transformatie.

Workshop: Grip op eigen Verandervermogen:

Heb je interesse in de workshop “Grip op eigen Verandervermogen” of zou je je graag willen inschrijven, neem dan contact met ons op.