Download gratis het Business Fit Tableau

En heb je al enig idee hoe groot het organisatie verandervermogen is? Een Business Fit Tableau (canvas) maakt in een oogopslag duidelijk op welke punten de organisatie nog vertaalslagen kan maken. Download gratis het business fit tableau in pdf. Vul het in teamverband in en bespreek gezamenlijk de resultaten. Zo krijg je inzicht in het eigen verandervermogen en creëer je meteen betrokkenheid.

Laat hier jouw e-mailadres achter en download het canvas met toelichting en zet de eerste stap naar een verbeterd verandervermogen.

Gratis Business Fit Tableau in pdf

Welke factoren spelen een rol bij het verandervermogen van de organisatie en hoe groot is die rol eigenlijk? Is de koers van jouw organisatie helder genoeg? Zien medewerkers de noodzaak van verandering in. Hoe groot is de betrokkenheid bij de organisatie en zijn er belemmeringen? Het Business Fit Tableau geeft antwoorden op al deze vragen. Het is een praktisch hulpmiddel voor duurzaam verandermanagement. Zet hem in bij projecten die niet van de grond komen of om persoonlijke conflicten op een afdeling op te lossen.

Heb je interesse in een gratis Business Fit Tableau van de organisatie?

Laat hier jouw e-mailadres achter, download het canvas met toelichting en zet de eerste stap naar een verbeterd verandervermogen.