Duurzaam verandervermogen

Business Fitscan is de beste aanpak om het verandervermogen van een organisatie structureel en duurzaam te vergroten tegen zo min mogelijk kosten. Het gaat om een traject dat start met een objectieve meting.

De Business Fitscan

De Business Fitscan geeft betrouwbare analyses en diagnoses die het management kunnen helpen bij het zich focussen op zaken die er echt toe doen. Niet alleen krijgt de organisatie een rapport en een actieplan, er volgt ook een evaluatie. Daarnaast biedt de scan continu monitoring aan zodat je altijd een helder inzicht hebt in de stand van zaken en op tijd kan bijsturen.

De Business Fitscan kan worden ingezet op alle niveaus: Corporate, Business Units en afdelingen. Voor de betrouwbaarheid van de meting is wel een minimum omvang van 70 medewerkers nodig. Net Change Factory heeft voor kleinere organisaties maatwerkoplossingen.

Vergroot ook het verandervermogen van je organisatie tegen minimale investeringen en maak nu een afspraak voor een oriëntatiegesprek.

Maak nu een afspraak:

Heb je interesse in de dienst “Business Fitscan” of zou je graag meer informatie willen, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.