Management consultancy

Soms heeft het management niet alle kennis en expertise in huis als het gaat om vraagstukken met betrekking tot verandermanagement. In zo’n geval is het inschakelen van een extern en onafhankelijk adviesbureau een verstandige keuze. Net Change Factory begeleidt strategische verandertrajecten en zorgt dat doelen worden bereikt.

Strategie en verandermanagement advisering

Net Change Factory adviseert managers en managementteams bij transities binnen de organisatie. Daarbij gebruiken we onze jarenlange ervaring, kennis en inzichten op het gebied van verandermanagement. Wij laten ons niet (af)leiden door de inhoud. In plaats daarvan combineren wij resultaatgerichtheid met oog voor de mens en een praktische inslag.

Uit ervaring weten we dat management consultancy voor bedrijven geen continu proces is. Zo kan onze advisering bestaan uit een periodiek gesprek en soms een uitgeschreven advies. Het gaat altijd om consultancy op maat. De vorm spreken we in onderling overleg af.

Advies aan managementteams tijdens transities:

Heb je interesse in de dienst “Advies aan managementteams tijdens transities” of zou je graag meer informatie willen, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Adviseur verandermanagement

Laat een adviseur verandermanagement van Net Change Factory helpen bij het formuleren van heldere organisatiedoelen en deze doorvertalen naar de teams en medewerkers op de werkvloer. Onze visie is dat duurzame veranderingen alleen tot stand kunnen komen als deze organisatiebreed worden gedragen. Door middel van management consultancy dragen wij bij aan een duurzaam verandervermogen van organisaties.

Om succesvolle verandertrajecten in te zetten, zul je de mensen op de werkvloer moeten verbinden en motiveren. Het gedrag van de medewerkers bepaalt immers grotendeels het succes van een verandering. Iedereen is van nature geneigd om de uitvoering van een strategie vanuit eigen perspectief te interpreteren. Daarom is het verstandig om een onafhankelijk bureau in te schakelen met oog voor het gedrag van de mensen en de drijvende krachten bij organisaties. Zet onze kennis van strategie en verandermanagement in om resultaatgerichte veranderstrategieën uit te werken en deze te vertalen naar concrete gedragsinterventies. Met management consultancy helpen wij bedrijven aan strategieën en een aanpak die leidt tot succes.