DNA Ontwikkelaar ©

We nemen je mee terug naar de kern en de kracht van de organisatie

De DNA Ontwikkelaar © is een praktische en betaalbare oplossing om te werken vanuit de kern van de organisatie. Het zorgt voor focus en helderheid in de organisatie en daarmee meer effectiviteit.

Ondernemen levert veel druk op. Management is daardoor vaak bezig met de dagelijkse besognes en neemt vaak praktische ad-hocbeslissingen. Op korte termijn is dat goed, maar op langere termijn zorgt dit vaak voor verlies aan overzicht en onhelderheid. Daarmee verliest de organisatie de “focus”. Dat betekent niet alleen versnippering van aandacht, maar ook verlies aan effectiviteit en daadkracht. Met de inzet van de DNA Ontwikkelaar © ga je weer terug naar de kern en de kracht van de organisatie.

Hoe pakken we dat aan?

Er is gekozen voor een pragmatische en hands-on aanpak, met beperkt tijdsbeslag en een korte doorlooptijd. Onder andere door deze aanpak houden we de kosten erg laag.  

Er zijn 3 tot 4 wekelijkse sessies van 1 á 1,5 uur met de directie onder leiding van een zeer ervaren begeleider/coach.

Het spreekt voor zich dat de gesprekken puur vertrouwelijk zijn. Er worden geen opnames gemaakt. Daardoor is er ook veel ruimte om beelden en standpunten uit te wisselen en bij te stellen tot het eindresultaat, want dat telt.

VormVrij en ResultaatVast

Binnen de sessies is de vorm min of meer vrij, maar het Resultaat is altijd een helder, kort en overzichtelijk rapport met onder meer de volgende elementen:

  • drijfveren
  • filosofie 
  • propositie (de waarde voor klanten) incl. producten en diensten
  • strategische keuzes
  • organisatie (inrichtings-) principes
  • (klant-)focus

Wil jij ook succesvol veranderen?

Start vandaag nog met het vergroten van het verandervermogen van jouw organisatie.

Neem contact op
Bekijk ook onze andere diensten
Business Fitscan

Voorkom valkuilen en risico’s met Business Fitscan. Hoe “fit” is jouw organisatie?

Ondersteuning en coaching

Voor als er tijdelijk advies of extra ondersteuning nodig is.