Mensen eerst.

Tijdens een vakantie in Myanmar slenterden we over een markt, waar iedereen zijn etenswaar aanbood. Een mooi schouwspel zo een ontmoetingsplaats voor de lokale bewoners. Kleurrijk, geurrijk en niet zo hygiënisch als we gewend zijn maar vooral boeiend om te zien en om iets te leren van de gewoontes.
In de drukte was de gids ineens verdwenen. Even later verscheen hij weer met een zakje bonen. Bonen waren niet zijn favoriete eten, dus was de vraag waarom hij bonen bij zich had. “De vrouw waar ik de bonen van heb gekocht, komt uit de buurt waar ik woon. Zij had vandaag nog niets verkocht. Daarom heb ik haar koopwaar gekozen en dat waren toevallig bonen. En omdat mijn inkomen goed is, heb iets meer betaald dan de “normale” marktprijs. Nu hoeft zij niet te bedelen en houdt zij haar waardigheid. Zij zou dit ongetwijfeld voor mij ook gedaan hebben.”

Deze ervaring herinnert ons er weer aan, dat “onvoorwaardelijk en wederzijds” vertrouwen, de basis vormt voor echte, evenwichtige en waardige samenwerking en succes. Een mooie gedachte voor onder de kerstboom maar wel het hele jaar geldig.
Business Fitscan en onze strategische samenwerkingspartners RenM|Matrix en 2-XL, wensen je voor 2016 een mooi jaar met veel wederzijds vertrouwen en succes.

Maar eerst fijne feestdagen. Tot in 2016